De Groot – grootsgedrukt.nl – doet aan actieve papier marketing

Papierconsumptie is een interessante kwestie als het gaat om duurzaamheid. Veel mensen denken onterecht dat drukwerk één van de grootste boosdoeners is voor de wereldwijde ontbossing. Maar wist je dat de grootste oorzaak van ontbossing niet ligt bij de papierindustrie, maar bij landbouw?

Degroot Duurzaam

Bovendien is drukwerk helemaal niet zo belastend voor het milieu als sommigen denken. Papier is namelijk één van de meest recyclebare materialen die er bestaat.

Een goed voorbeeld van marketing voor het medium print

Zo begint De Groot – grootsgedrukt.nl – zijn artikel op LinkedIn met een verwijzing naar een blogpost op de eigen bedrijfswebsite. Verstandige keuze om (potentiële) klanten duidelijk te maken hoe het nu precies zit met alle feiten en fabels rondom papier. In het artikel staat ook een link naar de ‘Milieucijfers 2022‘ die specifiek voor het bedrijf gelden.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK