Drukwerkdeal: Verbeterde Customer Care met Genesys Cloud 3

Wat je tegenwoordig ook wil laten drukken, bedrukken of afdrukken – textiel, (kartonnen) roll up banners, papieren verzendzakken, of flyers en brochures – je kunt het allemaal gemakkelijk online regelen.

Drukwerkdeal Communicatie

Bij Drukwerkdeal en Printdeal – naar eigen zeggen – de grootste online drukker van de Benelux, is het dan ook de klant die het product bepaalt. Dat maakt iedere opdracht uniek. Op grote schaal maatwerk leveren, dat kan niet zonder een excellente customer care met optimale tooling.

Frontline Solutions vertelt trots over de klantcase, uitgevoerd bij Drukwerkdeal en Printdeal.

Maarten

Maarten van Geerenstein (Process Engineer bij Drukwerkdeal.nl) blikt terug: “Verschillende aanbieders hebben demo’s en presentaties verzorgd. Het leggen van de puzzel – welke oplossing past het beste – heeft bijna een jaar geduurd. In eerste instantie rolde Genesys Cloud 2 als beste uit de bus. Omdat de behoeften op het vlak van WFM gedurende de selectiefase steeds belangrijker werden, en omdat onze hele infrastructuur op AWS draait, is het keuzeproces nóg een keer doorlopen en hebben we toen ook naar oplossingen van Amazon gekeken. Uiteindelijk kwamen we toch uit bij Genesys Cloud 3.”

Lees het hele verhaal bij Frontline Solutions

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK