Creative Jam en DDW Talks op Dutch Design Week

Vanaf zaterdag staat Eindhoven weer in het teken van de Dutch Design Week. Stichting Dutch Digital Design organiseert op zaterdag 28 oktober twee eventonderdelen: in de ochtend een Creative Jam voor ruim 100 studenten van creatieve opleidingen en aan het einde van de dag DDW Talks, met keynotes van onder andere: Dentsu Creative Amsterdam, Random Studio, Wonderland en The Fabricant.

Kopie Van Ddw22 Keyvisual 1

Net als voorgaande jaren wordt er een Creative Jam georganiseerd door
Dutch Digital Design, Dutch Digital Agencies, Night of the Nerds en SintLucas, met als doel: talenten en bureaus met elkaar kennis te laten maken. Ruim 100 talenten van onder meer: SintLucas, CMD Amsterdam, Master Digital Design en TU Delft krijgen een speciale briefing met het doel: ‘What Design Can Do’.
Ze gaan de hele dag aan de slag om nieuwe concepten en ideeën te ontwikkelen in hoe digitaal design kan bijdragen aan een circulaire wereld.

Ddw Talks 960x540 430x400 1

Het DDW Talks event vindt vanaf 16.30 uur plaats bij Fifth NRE in Eindhoven. Het thema is: ‘Digital Realities’. Verschillende sprekers gaan in op hoe digital design via nieuwe perspectieven en experiences onze werkelijkheid beïnvloedt. 

Stichting Dutch Digital Design zet zich in voor de zichtbaarheid van het beste Nederlandse digitale werk in binnen- en buitenland.

Tickets voor het DDW Talks event zijn verkrijgbaar via de website van Dutch Design Week.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK