Bijna 100 jaar drukwerk, met hart en ziel

Een mooi wervend artikel lazen we in een locale Nederweertse krant. Drukkerij van Deursen presenteert zich hierin op een sterke wijze.

Bijna 100 Jaar Drukwerk Met Hart En Ziel6 Scaled 1

In 2026 bestaat Drukkerij van Deursen 100 jaar!
Dat is voorwaar geen kleinigheid in het huidige digitale tijdperk. Het jubileum is een mooie gelegenheid om de titel ‘Hofleverancier’ aan te vragen. De eigenaren Huib en Peter van Deursen weten namelijk zeker dat ze deze mijlpaal halen.
Zij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Meebewegen en meedenken met de klant is hun motto.

Drukkerij van Deursen werd in 1926 opgericht door grootvader Pierre van Deursen. Hij vestigde zich in de Kerkstraat in Nederweert. In 1964 namen zijn zoons, Thieu en Jan van Deursen, de drukkerij over. Zij zagen kansen op bedrijventerrein Pannenweg en verhuisden in 1976 het bedrijf naar een nieuwe locatie. In 1999 droegen zij het bedrijf over aan de broers Maarten en Peter en hun neef Huib van Deursen. Maarten koos na verloop van tijd voor een andere koers. Peter en Huib zetten met hart en ziel het bedrijf voort. Op traditionele wijze waar dat gewenst is, vernieuwend waar dat nodig is.

Lees het hele artikel bij Nederweert24

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK