Canon komt met nieuwe modellen productieprinters

Canon voegt twee nieuwe modellen toe aan de imagePRESS V-serie – het topmodel de V1350 en de V900.

Canon Imagepress

De V-serie is de nieuwste ontwikkeling binnen de uiterst succesvolle imagePRESS-familie en stelt nieuwe normen voor losblad productiekleurenprinters. Met technologische verbeteringen die de prestaties naar een nieuw niveau tillen en de printers bovendien gebruiksvriendelijker maken, stelt de V-serie zowel print-
serviceproviders als interne reproafdelingen in staat complexe productie-uitdagingen aan te gaan en te voldoen aan de vraag van klanten naar hoogwaardige, dynamische printcontent die binnen de krapste deadlines wordt geproduceerd.
De imagePRESS V-serie is een krachtige familie van productiekleurenprinters die optimale automatisering biedt en nu nieuwe modellen introduceert voor printserviceproviders en interne reproafdelingen. Daarmee is deze printerfamilie zeer gebruiksvriendelijk, een aspect dat wordt benadrukt met een groot aantal opties voor invoer en nabewerking, en naadloze integratie met workflowoplossingen via PRISMAsync of EFI Fiery-controllers.
Als aanvulling op de imagePRESS V1000 productieprinter voor het middensegment die in juni van dit jaar werd geïntroduceerd, biedt de V1350 de hoogste printsnelheid, terwijl de V900 – een productieprinter voor kleinere oplagen – de meest uitgebreide reeks aan toepassingen biedt die met één compact model kan worden geproduceerd. Deze serie heeft een robuuste opbouw en wordt gekenmerkt door duurzaamheid. De serie is ontworpen voor een continue, betrouwbare productiviteit, consistente en stabiele kleuren en een maximale nauwkeurigheid van de kwaliteit aan voor- en achterzijde van printmedia.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK