Creatieve cv op kartonnen melkverpakking

melkpakAls je ontwerper bent en je wilt solliciteren, dan kun je natuurlijk gewoon een cv op A4-formaat (digitaal) sturen. Maar het kan ook anders, opvallender, moet de Braziliaanse designer Samuel Profeta hebben gedacht. Hij heeft zijn eigen cv in de vorm van een pak melk gemaakt. Op die kartonnen melkverpakking heeft hij zijn persoonskenmerken, zijn cv en LinkedIn-recommendations geprint. En met zijn zelf ontworpen verpakking laat de creatieve designer direct zien wat hij doet.
Bron: jobat.be (met dank aan @bartlauwaert)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK