Cotodesign van Roland DG biedt retailklanten een unieke in-store ervaring

Roland DG kondigt aan dat cotodesign, een innovatief ontwerp- en printmanagement softwarepakket, nu compatibel is met meer Roland DG-apparaten dan ooit tevoren. Met cotodesign kunnen retailers hun klanten een unieke in-store ervaring bieden, aan de hand van de personalisatie van een breed scala aan producten.

Wat is cotodesign?

cotodesign

Cotodesign biedt een intuïtieve klantgerichte interface voor on-demand productpersonalisatie, zelfs in kleine retailomgevingen, zoals kiosken en binnen warenhuizen, of bij pop-ups en evenementen. Retailers kunnen zich – speciaal toegesneden op hun merk, assortiment en marktsegment – onderscheiden van de concurrentie, door klanten een positieve en interactieve winkelervaring te bieden.

Personaliseren

Paul Willems is verantwoordelijk voor Business Development en Product Management bij Roland DG EMEA. Hij vertelt: “Rolands personalisatieoplossingen worden door retailers en merken over de hele wereld gebruikt, om klanten een boeiende ervaring te bieden en zo meer bezoekers te trekken en meer omzet te realiseren. De vraag van de consument naar gepersonaliseerde producten blijft groeien. Cotodesign tilt de personalisatie van producten nu naar een hoger niveau, door de consument zelf de knoppen in handen te geven.”

Bron: Persbericht duomedia

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK