CMYK coin van DWCPrint was te gemakkelijke 1-aprilgrap

Het was met net iets teveel vaagheden omschreven: de CMYK coin van DWCPrint, om de printindustrie te helpen het hoofd te bieden aan de hoge papierprijzen. Maar aandacht heeft het zeker gekregen.

Dwc April Grap 1

Toen de redactie het persbericht binnenkreeg, ontstond al snel de nodige argwaan, zeker met het aanbod een gratis proefpakket te kunnen bestellen ter waarde van 10 euro. Wie heeft het formulier ingevuld? De redactie is natuurlijk wel benieuwd naar de opgestuurde ’traktatie’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK