CMBO/FESPA-event ‘Een visie op het komende jaar’

Ook ditmaal sluiten CMBO en FESPA Nederland het jaar af met een gezamenlijke bijeenkomst op 14 december, vanaf 15.00 uur, in Leusden. Deze keer kijken we met een aantal trendwatchers en marketingdeskundigen naar de verwachtingen voor de markt van visuele communicatie in het komende jaar. Wat zijn de kansen en mogelijkheden in deze turbulente tijden van verandering?
Lees meer en meld je aan >>

Christine Boland: Wat brengt 2018?
Christine Boland is in de eerste plaats trendanalist met een achtergrond in de psychologie en mode. Zij is vooral een inspirator, doordat ze trends om weet te zetten in marktmogelijkheden. Ze zet haar toehoorders aan het denken door haar verrassende invalshoeken. Deze middag zal zij vooral ingaan op de mogelijkheden in de visuele communicatie-industrie.

Egbert Jan van Bel: Kloteklanten
Egbert Jan van Bel, schrijver van management boeken en docent en coach bij Instituut Beeckestijn, schreef een boek over omgaan met klanten, op basis van een onderzoek onder 6000 klanten. “Ik zie klantbehoud als de kern van goed en verstandig zaken doen. ‘Kloteklanten’ gaat over de relatie tussen bedrijven en hun klanten. Wat gaat er goed en wat gaat er goed fout? En wat doet u daar vervolgens mee… Of ziet men een klant als noodzakelijk kwaad?

Ment Kuiper: …de zaal aan het woord
Dagvoorzitter Ment Kuiper is actief als bedrijfskundige, marketeer en ondernemer. Helpt mensen bij marketing en communicatievraagstukken binnen de eigen werkomgeving. Vandaag zal hij het gesprek met de zaal aangaan, en u kritisch vragen wat u morgen met de vandaag opgedane kennis en inspiratie gaat doen.

Programma:
14.30 Ontvangst
15.00 Welkom door Wouter van As (voorzitter FESPA Nederland) en Joost Morsink (voorzitter CMBO)
15.05 Opening door dagvoorzitter Ment Kuiper
15.15 Christine Boland: Wat brengt 2018, trends naar de praktijk
16.15 Koffiebreak
16.30 Egbert Jan van Bel: Kloteklanten, noodzakelijk kwaad?
17.00 Ment Kuiper: interactie met de zaal
17.30 Netwerkborrel
19.00 Einde bijeenkomst

Locatie: Instituut Beeckestijn
Adres: Leusderend 30, Leusden

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK