Boekenweek succesvol

BB160331 Boekenweek geschenkTijdens de Boekenweek 2016, met als thema Duitsland, zijn 3% meer Nederlandstalige boeken verkocht dan vorig jaar. Dit ondanks het wegvallen van de 62 winkels van de V&D. De omzet steeg met 1%.
Nog altijd staat de Boekenweek garant voor een stijging in verkoop bij de Nederlandse boekhandels. Het Boekenweek geschenk Broer van Esther Gerritsen verscheen in een papieren oplage van 655.235 exemplaren, waar bovenop nog een recordaantal van 13.987 e- en luisterboeken kwam. Het Boekenweekessay van David Van Reybrouck stond na het eerste weekend al op nummer 1 in De Bestseller 60 en was nog voor het einde van de Boekenweek totaal uitverkocht. De openbare bibliotheken gebruikten de Boekenweek ook dit keer om hun unieke collectie te benadrukken.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK