Boek ‘Interaction of Color’ te koop bij ‘Het Depot’ in Rotterdam

Natuurlijk is elk boek online te koop, maar bij een bezoek aan ‘Het Depot’ in Rotterdam, ontkom je niet aan een stuk leerwaardige geschiedenis rondom papier. Dan is de aanschaf van het boek in de winkel van Het Depot het logische gevolg.

Depot Rotterdam
Interaction Of Color

Een bezoek aan ‘Het Depot‘ is op zichzelf al bijzonder indrukwekkend. Maar de meerwaarde ervaar je pas echt met een door een gids geleide rondleiding door het bijzondere gebouw en uiteraard ook de bijzonder collectie van ‘museum boijman van beuningen’. Dat museum wordt momenteel verbouwd. Het Depot dient als opslag, maar werd na de imposante bouw geopend voor het publiek.

Wil je een rondleiding door het depot volgen? Naast een ticket voor de groepsrondleiding is een toegangsticket voor het depot nodig.

Papier

Wie interesse heeft in een flink stuk historie rondom papier kan prima terecht in ‘Het Depot’. Veel van het werk is opgeslagen, maar er is nog ruim voldoende te aanschouwen, waarbij een aansprekende uitleg zijn werk doet.

Winkel

In de winkel zijn verschillende boeken te koop, waaronder dus ‘Interaction of Color’. Een zeer lezenswaardig boek, met een zeer verrassende hoeveelheid kennis en kunde rondom de werking van kleur.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK