Bernd Zipper keynote spreker op #BOPE 2023

De Duitse consultant Bernd Zipper zal ook op het komende Benelux Online Print Event de voorspellingen delen rondom de toekomst van online print. Natuurlijk staan daarbij de combinatie van de nasleep van de corona-pandemie en de huidige door oorlog ontstane energiecrisis centraal.

Bope 2023 Logo

#BOPE 2023 wordt gelijktijdig gehouden met het Sign&Print Expo 2023 in Gorinchem. Daarmee komt het door het VIGC georganiseerde congres over online print voor het eerst naar Nederland.

Het programma strat om 09:15 en wordt om 14:30 afgesloten metr een ‘newerk drankje’ en natuurlijk de mogelijkheid om de beurs te bezoeken.

Zipper Bope 2023

Bernd Zipper in binnen geheel Europa een bekende keynote spreker, die vooral graag ver vooruit kijkt. Het is zeker de moeite waard zijn visie over de toekomst van online print te vernemen. Hij kijkt daarbij vooral ook naar de verhoudingen tussen offline en online. Hij maakte daarbij kansen analyses van verschillende bedrijfstyperingen binnen de branche.

Voor 149 euro ex. BTW krijg je ook de lezingen van Tom Peire, Richard Askam, Roland Keppler, Martijn Eier en Ed Sander te horen, allemaal waardevolle visies over de toekomst van online print.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK