Duitse consultant Bernd Zipper geeft keynote tijdens Xeikon Café Graphic Arts

Het Xeikon Café Graphic Arts wordt gehouden op 5 en 6 oktober op het hoofdkantoor in Lier. Naast een aantal ‘Tech-Talks’ staan ook diverse demo’s op het programma van uiteenlopende Xeikon technologieën.

Xeikon Zipper

Hij introduceert zijn keynote als volgt:

“De realiteit van onze tijd opent nieuwe doelgroepen voor nieuwe concepten. Mass customisation in print is weliswaar geen nieuw onderwerp, maar het heeft even geduurd voordat de consumentenmarkt de voordelen van ‘Print on Demand’ voor elke afzonderlijke marktdeelnemer inzag. Door de verschillende concepten in mass customisation toe te passen, wordt drukwerk ‘waardevoller’, bespaart het middelen en opent het nieuwe mogelijkheden in klantencommunicatie en daarbuiten. Ik zal tijdens het Xeikon Café op 5 oktober 2022 feiten, concepten en ideeën van het nieuwe ’tijdperk in print’ presenteren en een vooruitblik geven op de verdere ontwikkelingen in de printmarkt in de komende uitdagende jaren.”

Kijk op de website voor het volledige programma van het Xeikon Café

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK