Lutt Willems zet punt achter loopbaan

Na in totaal 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de printmediabranche, vindt Lutt Willems het tijd om afscheid te nemen. Ze maakte in al die jaren maar liefst 7 drupa’s mee en zag de branche in die tijd ingrijpend veranderen. Ze werkte maar liefst 22 jaar bij het bekende bureau Duomedia.

Logo Duomedia
Lutt Willems
Lutt Willems (foto LinkedIn)

Vanaf 1988 tot en met 2000 werkte Lutt voor Scitex/CREO, onder andere als Public Relations Manager. Eind 1999 richtte ze samen met
Anja D’Hondt het PR- en communicatiebureau Duomedia op. In 2013 werd het bedrijf overgenomen en werd Louis de Nolf General manager van het in Brussel gevestigde bedrijf.
Lutt werd director client relations en was vooral bekend om haar persconferenties in binnen- en buitenland. In een bericht aan haar relaties zegt ze dat het ’tijd is voor iets nieuws’, maar ze zegt niet uit te sluiten dat ze nog wel eens te zien zal zijn op een printmedia gerelateerde beurs.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK