Belgische drukgroep DaddyKate participeert in Publi-FDM

Daddy Kate is opgericht in 1978 en heeft de afgelopen jaren al 9 bedrijven overgenomen met een zeer actieve overnamestrategie. De participatie in Publi-FDM weerspiegelt die strategie.

Daddy Kate Participatie
Thijs Claes (links) en Franky De Meyer.

Franky De Meyer zegt: “Met Daddy Kate Group haalt Publi-FDM een sterke partner aan boord. De groep – intussen 5 bedrijven in België en Frankrijk met samen 250 medewerkers en een geconsolideerde jaaromzet van 50 miljoen euro – wordt geleid door CEO en ondernemer Thijs Claes. Hij combineert een langetermijnvisie met een uitgesproken passie voor ons métier en heeft ook oog voor duurzaamheid. Het is zijn ambitie om de gezamenlijke slagkracht van de bedrijven in de groep optimaal te benutten met respect voor de eigenheid en het familiale karakter van elk bedrijf apart.”

Financiële details omtrent de participatie zijn niet bekend gemaakt

Logo Publi Fdm

Publi-FDM is gevestigd aan de Molenkouter 116 in Sint-Lievens-Houtem ten zuidoosten van Gent. Het bedrijf werd opgericht in 2015 en telt 35 medewerkers en meer dan 4.000 klanten. Ook de grafische webshops ReclameOnline.be en PrintingStore.eu maken deel uit van het bedrijf. In 2022 haalden de verschillende bedrijven onder de Publi-FDM-vlag samen een omzet van zes miljoen euro.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK