Bedrijfsopvolging ArtinSign

Bedrijfsopvolging binnen reclame- en beletteringsbedrijf ArtinSign uit Eindhoven. In een bericht op LinkedIn laten zij weten dat eigenaar Tinus Neggers het stokje overdraagt aan de volgende generatie.

artinsignUit het bericht:

“Alle handtekeningen zijn gezet, er is overgedragen en afgerond, losgelaten en vastgebeten, en er is geproost. Kortom, de overname is volledig afgerond. We bedanken Tinus Neggers voor het vertrouwen en het fundament. Wij hebben er onwijs veel zin in! De volgende generatie is nu aan zet. Benieuwd naar ArtinSign 2.0? Hou ons in de gaten voor meer nieuws!”

ArtinSign levert al meer dan 30 jaar reclameoplossingen voor binnen- en buitenreclame, met diensten als: autobelettering, gevelreclame, bewegwijzering, ruitdecoratie, presentatiesystemen, full-colour printing en interieurdecoratie.

Beeldbron: LinkedIn bericht ArtinSign

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK