LinkedIn Stories nu ook voor bedrijfsaccounts

Linkedin StoriesRuim een maand geleden werd de functie van verhalen vertellen ook beschikbaar op LinkedIn. In eerste instantie voor persoonlijke accounts. Nu zijn deze LinkedIn Stories er ook voor bedrijfsaccounts. Een nieuwe mogelijkheid voor het promoten van je bedrijf.

Het fenomeen van Stories werd eerder al met succes door Snapchat, Instagram en Facebook omarmd. Zakenplatform LinkedIn heeft als onderscheidende factor dat het een B2B doelgroep bereikt.

Volgens marketingplatform Emerce is KLM één van de eerste bedrijven die de Stories-functie op LinkedIn hebben getest en geïntegreerd in hun digitale communicatiestrategie. Wil je als bedrijf zelf marketing voeren met LinkedIn Stories? Adformatie zette tips op een rijtje voor merken die met Stories aan de slag willen gaan.

Een LinkedIn Story is alleen nog in te stellen en zichtbaar via de mobiele LinkedIn applicatie. De Story blijft vervolgens 24 uur beschikbaar, net zoals de Stories op de andere sociale netwerken.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK