Arjen Molendijk neemt afscheid van Fespa

Op 1 maart 2022 neemt Arjen Molendijk afscheid van FESPA. Arjen heeft zich in de afgelopen jaren veelal achter de schermen ingezet voor de organisatie.

Arjen Molendijk

Hij zorgde er namens het bestuur voor dat de vereniging ook onder bijzondere Covid-19 omstandigheden gewoon kon blijven draaien, al was het dan vaak digitaal. In de rol van secretaris was hij ook de afgevaardigde voor FESPA Nederland binnen de Global FESPA Federation tijdens de Secretaries Meetings en General Assembly, en was hij lid van de Project’s Committee. Daardoor was hij van grote invloed op de ontwikkeling van FESPA Nederland en op de samenwerking met de FESPA Federatie en de andere aangesloten landen.

Als persoon is Arjen pragmatisch, gestructureerd en altijd positief gestemd. Hij heeft een goed gevoel voor bestuurlijke en organisatorische zaken. Naast FESPA Nederland heeft Arjen ook andere verenigingen jarenlang ondersteund, en deze kennis en ervaring nam hij altijd mee naar FESPA Nederland. FESPA Nederland wil Arjen enorm bedanken voor zijn jarenlange bijdrage en wenst hem nog veel gezonde pensioenjaren toe.

De werkzaamheden van Arjen worden overgenomen door Eduard Hoogendijk. Hij zal als directeur van FESPA Nederland Association verder bouwen aan de ontwikkeling van de organisatie en er samen met het bestuur voor zorgen dat de organisatie nog beter toekomstbestendig wordt. In samenwerking met de wereldwijde print community, de clubleden en de partners wordt vorm gegeven aan een sterkere en groeiende organisatie. Daarbij speelt het verbinden van actieve personen binnen de branche een belangrijke rol.

Mede door zijn inkoop- en verkoopachtergrond bij zowel producerende als distributiebedrijven binnen de print- en signindustrie, is Eduard inhoudelijk goed op de hoogte van deze industrie. Daarnaast heeft hij in die jaren een groot netwerk opgebouwd bij fabrikanten en leveranciers en kent hij nog veel (reclame)productiebedrijven uit zijn distributietijd.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK