Apple pad kwijt met 7 nieuwe iPad-modellen in 2019?

Apple zou van plan zijn maar liefst zeven nieuwe iPad-modellen uit te brengen in dit najaar. Dat bleek afgelopen maandag uit nieuwe codenamen die Apple heeft aangemeld bij de Eurasian Economic Commission (EEC). Appleinsider meldde dat afgelopen zondag.

De techgigant heeft de A2200 en A2232 aan de database van de EEC toegevoegd. Volgens eerdere geruchten is een van deze iPads mogelijk een model van 10,2 inch dat de huidige iPad met een scherm van 9,7 inch moet vervangen.

De EEC is een Europese markttoezichthouder. Apple registreert nieuwe producten vaak bij de instantie, zodat die in de gaten gehouden kunnen worden.

Eerder werden iPads met de codenamen A2197, A2228, A2068, A2198 en A2230 bij de EEC geregistreerd. Hoewel uit de namen van de zeven apparaten niet af te leiden is dat het om iPads gaat, staat in de bijgaande tekst dat apparaten draaien op iPadOS 13.

Nieuwe iPads verschijnen mogelijk in het najaar

Vermoedelijk zullen de nieuwe iPads pas in het najaar verschijnen, nadat iPadOS 13 officieel beschikbaar is gesteld. Apple maakt dit jaar een speciale versie van iOS die specifiek is bedoeld voor tablets. In voorgaande jaren waren de besturingssystemen op de iPhone en iPad grotendeels gelijk.

Momenteel biedt Apple vijf modellen van de iPad aan. De iPad Pro heeft twee versies met verschillende schermgroottes. Daarnaast worden de iPad Mini, iPad Air en de iPad van 9,7 inch verkocht.

Apple presenteert nieuwe iPads vaak in oktober, ongeveer een maand nadat de nieuwe iPhones zijn onthuld.

Bron: nu.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Groot technisch onderhoud

Aanstaande zaterdagnacht wordt onderhoud gedaan aan de volledige stroominfrastructuur in het datacenter waar onze server draait. Dat betekent dat vanaf ca. 16:00 tot zondagochtend 09:00 de website niet bereikbaar is. Excuses voor het ongemak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK