Apple event op 7 september vooral in teken van iPhone 14

De geruchten waren er al, op 7 september zou de iPhone 14 worden gepresenteerd. Het is inmiddels de gewoonte van Apple voor aanvang van het einde van het jaar nieuwe iPhone-modellen te introduceren. Links en rechts wordt ook gespeculeerd over nieuwe Macintosh-modellen.

Apple Event Sept 2022

Van de iPhone 14 zouden er vier modellen worden geïntroduceerd in verschillende Pro of Plus uitvoeringen.
De camera zou (weer) sterk verbeterd zijn. Ook zou er sprake zijn van nieuwe processoren, maar dit is nog niet bevestigd.

iPhone maakt het grote geld

Moneymakers Apple

De iPhone was in 2021 goed voor 52,5% van de totale Apple-omzet, dus strategisch gezien van groot belang voor het bedrijf. Bloomberg plaatst de Mac zelfs onder ‘other’, met slechts een aandeel van 18,3%.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK