Meer grafische teams beklimmen de Stelviopas

Vorige week berichtten we over het team van DrukwerkMAX dat voor de 8e keer de Stelviopas in Italië gaat beklimmen voor het goede doel Stelvio for Life. Zij blijken niet de enige grafische sportievelingen te zijn. Op 3 september gaan ook team Lijnco en team Squadra Grafica de uitdaging aan.

Team Lijnco bestaat uit deelnemers van de commerciële drukkerij Lijnco uit Groningen. Team Squadra Grafica bestaat uit deelnemers uit verschillende grafische ondernemingen. Nadat in 2021 een aantal grafici aansloten bij het ‘DrukwerkMAX powered by Team Brundel, is het dit jaar tijd voor een eigen team. Deelnemers van dit nieuwe sportieve team zijn: Jörgen Rietveld, Jurgen Bekker, Maarten van der Sloot, Niels van der Sloot, William Schuring en Yves Smit.

Grafische Teams Stelviopas
V.l.n.r. team DrukwerkMAX, team Sqaudra Grafica en team Lijnco. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

De Stichting Stelvio for Life heeft als doel: geld in te zamelen voor onderzoek naar ‘een persoonlijke, op de individuele patiënt en diens specifieke tumorkenmerken toegespitste behandeling van kanker, gebaseerd op DNA-analyse van het tumorweefsel’. Om invulling te geven aan de doelstelling, organiseren zij jaarlijks een fiets- en (hard)loop-event op de Stelviopas in Noord-Italië, waarbij deelnemers 1.533 hoogtemeters moeten overbruggen en gevraagd worden om voor elke hoogtemeter 1 euro sponsorgeld in te zamelen. Het doel van de stichting is: om 1 miljoen euro op te halen. 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK