Amazon opent echte boekwinkels

amazon fullfilmentAmazon, de boekenwebshop die het veel fysieke boekwinkels zo moeilijk heeft gemaakt, opent nu zelf steeds meer echte boekwinkels. Vooralsnog gaat het om winkels in de VS, waar naast de 3 bestaande nog 2 bijkomen. In deze winkel zouden naast gedrukte boeken, ook Kindle eReaders en Kindle Fire tablets worden verkocht. Maar Jeff Bezos, de grote baas van Amazon, heeft al laten weten dat Amazon meer boekwinkels gaat openen. Er zouden plannen zijn voor zelfs 400 winkels. Het gerucht van begin dit jaar dat de internetgigant honderden fysieke boekwinkels gaat openen wordt dus steeds sterker.
Bron: Emerce


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK