Agfa ‘Value Conference’ op 29 november in Zaventem

In Quartier Papier in Zaventem zet Agfa offsetverpakkingen centraal tijdens de Value Conference.
Joan Vermeersch, de VP Marketing en Technologie bij Agfa Offset Solutions, zegt dat het verpakkingensegment jaar na jaar groeit en dat er volop kansen zijn voor offsetdrukkers in dit segment.

Agfa Value Conference 2022

Op de agenda staan diverse gastsprekers van onder andere: Koenig & Bauer, Smithers, Intergraf, Tag en een aantal verpakkingsspecialisten. Onderwerpen zijn onder meer: trends in offsettechnologie, de toekomst van verpakkingsdrukwerk, colormanagement voor merkeigenaren, de impact van de Green Deal en duurzaamheid in verpakkingen.

Bekijk het programma en schrijf je in.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK