AccurioJet KM-1e LED-UV inkjetpers behaalt Idealliance ISO/PAS 15339 certificering

Deze certificering bevestigt de mogelijkheden van digitale persen om te voldoen aan de kleurruimte-eisen, zoals gespecificeerd door de Characterized Reference Print Conditions (CRPC) van ISO/PAS 15339.

Het ISO/PAS 15339 systeemcertificeringsproces meet de relatie tussen CMYK-invoergegevens en de kleur op het gedrukte vel voor een bepaalde reeks drukomstandigheden, zoals gedefinieerd door de CRPC. Er zijn zeven CRPC’s van oplopende gamma-grootte, zes die gewoonlijk worden gebruikt voor conventionele druk-
omstandigheden, gevolgd door één groot kleurbereik drukconditie van de LED UV-inkjetpers die tijdens de evaluatie in aanmerking is genomen.

Km1e Konica Minolta

“Onze klanten zijn enthousiast over het vermogen van de AccurioJet KM-1e om uitzonderlijke kleurconsistentie en een groter gamma te leveren voor het matchen van proces- en steunkleuren”, zegt Bill Troxil, President, Industrial & Production Print, Konica Minolta.

“Met het fantastische kleurengamma en de eenvoudig te beheren, uitstekende beeldconsistentie en herhaalbaarheid van de AccurioJet KM-1e, was de samenwerking met Idealliance om CRPC te targeten echt een plezierige ervaring,” zegt Dr. Mark Bohan, Director, Color Solutions, Konica Minolta. “Onze samenwerking met Idealliance is van cruciaal belang voor wat wij doen, en wij prijzen hun voortdurende streven naar uitmuntendheid.”

Later deze maand verschijnt bij printmedianieuws.nl een uitgebreide analyse van Konica Minolta in de serie ‘High-end Printerfabrikanten 2021’.

Bron: Konica Minolta

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK