40 jaar Bruid & Bruidegom Magazine

Het grootste bruidsmagazine van Nederland, Bruid & Bruidegom Magazine, bestaat in de zomer van 2023 al 40 jaar. Gestart in 1983 als eerste bruidsmagazine in Nederland, is Bruid & Bruidegom magazine uitgegroeid tot een mediaplatform voor de gemiddeld 60.000 aanstaande bruidsparen die elk jaar trouwen.

Een goed voorbeeld van een magazine dat door de jaren heen relevant blijft voor haar doelgroep, meebeweegt met de maatschappelijke ontwikkelingen en trends bereikbaar maakt voor bruidsparen. Rob Klaarenbeek, directeur: “Bruid & Bruidegom publiceert haar media in vijf Europese landen, aangestuurd vanuit Nederland. Wat ons elke dag motiveert is wij een bijdrage mogen leveren aan de huwelijksdag van duizenden bruidsparen, het is echt hun grote dag vol emoties en geluk.” 

In die 40 jaar hebben ruim 2,5 miljoen bruidsparen Bruid & Bruidegom media ingezet bij de voorbereiding van hun huwelijksdag. Susan Lippe, internationaal hoofdredacteur: “Dit jubileum is hét moment om vooruit te kijken met Bruid & Bruidegom media. Het huwelijk is populair en de nieuwe bruidsparen geven meer een individuele invulling aan hun huwelijksdag. Magazines en de nieuwe mediatypen zullen elkaar verder  versterken en de ontwikkelingen staan niet stil, denk aan digitale magazines, nieuwe zoekopties op de smartphone en de ontwikkeling van artificial intelligence.”

Vandaag, 19 mei 2023, verschijnt de extra dikke jubileumeditie van Bruid & Bruidegom Magazine, met inspirerende artikelen zoals ‘40 tips om de bruiloft uniek en persoonlijk te maken’ en een grote jubileum wedstrijd die 13 weken lang bruidsparen mooie prijzen laat winnen.  

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK