3D Thuis printen nog niet populair

3d print sierraadHet gebruik van 3D printers door Nederlanders slaat nog niet erg aan. Een exacte omvang van de 3D – printing markt in Nederland is lastig samen te stellen. Openbare cijfers zijn er nog niet. Een groei in de markt wordt wel verwacht. Het zijn vooral sieraden, speelgoed en gadgets welke geprint worden. Van de drie kwart gebruikers koos men minimaal één keer voor een sieraad. Daarnaast is speelgoed populair. De reden hiervoor is het gebrek aan kennis, hoe snel kun je wat printen, wat voor materiaal heb je nodig en wat zijn de kosten.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK