Zevende editie van het Cross Media Congres

Op woensdag 15 april 2020 presenteren Media Meetings & Magazines en Nederlands MediaNetwerk met trots de zevende editie van het Cross Media Congres. 

CrossMediaCongresDe organisatie verwelkomt haar gasten opnieuw in vijfsterrenhotel NH Collection Barbizon Palace in Amsterdam. De eerste vijf keynotes, de deelnemers aan het Marketeers Forum en de moderatoren zijn bekend. Het zijn stuk voor stuk mensen die de urgentie van de grote en ingrijpende ontwikkelingen die media en marketingcommunicatie anno 2020 en verder kenmerken, zullen omschrijven en duiden.

Cross Media Congres 2020 gaat tal van vragen beantwoorden: Hoe bouw ik een succesvol merk in 2020? | Hoe bereik ik mijn doelgroep? | Hoe groot is de inhousing trend? | Wat is de toekomst van mediabureaus? | Hoe kan ik als merk profiteren van de komst van Amazon? | Wat gebeurt er in de rest van de wereld? | En ook: hoe kunnen wij ons teweer stellen tegen de Amerikaanse tech- giganten? | Wat zijn succesvolle businessmodellen?

Meer informatie via de website

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK