Customer Media Congres: Hoe produceer je relevante content

Customer Media CongresContentmarketing is voor elk bedrijf of organisatie een belangrijke schakel in de communicatie met klanten, medewerkers en stakeholders. Het vergaren van voldoende en relevante content om drukpersen en digitale media te blijven voeden is echter niet makkelijk. Want die content zit vaak ‘verstopt’ bij medewerkers en de broodnodige kwaliteitscontrole is tijdrovend. Hoe je dit soort problemen op kunt lossen beoogt het Customer Media Congres op 20 november uit de doeken te doen. Voor 445 euro, ZZP’ers 195 euro, krijg je een keur aan sprekers in keynotes en parallelsessies die verschillende contentmarketing onderwerpen vanuit de praktijk en de theorie zullen behandelen. Het resultaat kun je bespreken op een netwerkborrel die de dag afsluit. Meer informatie of inschrijven kan via deze link.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK