Customer Media Congres: Hoe produceer je relevante content

Customer Media CongresContentmarketing is voor elk bedrijf of organisatie een belangrijke schakel in de communicatie met klanten, medewerkers en stakeholders. Het vergaren van voldoende en relevante content om drukpersen en digitale media te blijven voeden is echter niet makkelijk. Want die content zit vaak ‘verstopt’ bij medewerkers en de broodnodige kwaliteitscontrole is tijdrovend. Hoe je dit soort problemen op kunt lossen beoogt het Customer Media Congres op 20 november uit de doeken te doen. Voor 445 euro, ZZP’ers 195 euro, krijg je een keur aan sprekers in keynotes en parallelsessies die verschillende contentmarketing onderwerpen vanuit de praktijk en de theorie zullen behandelen. Het resultaat kun je bespreken op een netwerkborrel die de dag afsluit. Meer informatie of inschrijven kan via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK