Youp van ’t Hek op bezoek bij Senefelder

Gisteren mocht Senefelder een wel hele bijzondere gast in hun drukkerij ontvangen! Niemand minder dan cabaretier en columnist Youp van ’t Hek reisde af naar Doetinchem om een promotiefilmpje op te nemen voor editie 21 van de VARA gids, het magazine dat bij ons wordt gedrukt en waarvan Youp (eenmalig) hoofdredacteur is.

Youp Vara Senefelder

Youp toonde veel interesse in het drukproces en nam alle tijd om daar kennis van te nemen. De cameraman heeft bovendien mooie beelden kunnen maken bij de Lithoman en de Ferag. Het resultaat zal te zien zijn in een uitzending van Sofie & Jeroen om 19:00 uur op NPO1. Dat zal echter pas zijn in week 20/21.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK