Xerox ‘Now & Next’ Premier Partner Forum in Londen

Na een onderbreking van 2 jaar, kondigt Xerox met plezier aan dat ze weer een live Premier Partner Forum organiseren. Dit keer in Londen, op 4 en 5 oktober. Het tweedaagse evenement is er voor printpartners, bedrijfseigenaren en voorlopers op het gebied van grafische communicatie.

Deelnemers uit de hele wereld kunnen via keynote-presentaties en informatiebijeenkomsten, kennis en ideeën uitwisselen en netwerken met andere printpartners, leveranciers van marketingdiensten en belanghebbenden uit de sector. Ook is er een uitstapje naar Xerox Uxbridge Innovation Center.

2560px Xerox Logo.svg

“Xerox zet zijn missie voort om de printindustrie opnieuw uit te vinden. We werken samen met onze partners, om de kloof tussen het heden en de toekomst te dichten, en maken gebruik van digitale intelligentie, zoals AI, AR en data-analytics om de productiviteit en mogelijkheden in ons hele productieportfolio te verbeteren”, aldus Tracey Koziol, Senior Vice President of Global Offerings bij Xerox. “Tijdens ons tweedaagse evenement werken we verder samen met partners aan onze gezamenlijke ambities, geven we updates over ons innovatieve aanbod en vieren we de prestaties en bijdragen van onze partners.”

Xerox zal ook de winnaars bekendmaken van de ‘Best of Best Awards 2022,’ waarmee Xerox’ grafische communicatieklanten worden geëerd die productietechnologie het beste gebruiken om de passie voor print te bevorderen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK