2021 Xerox Best of the Best Awards for Print Winners

De Xerox Best of the Best Awards for Print, boden Xerox-klanten de kans om hun meest verbluffende ‘Beyond CMYK-toepassingen’ in te zenden.

Xerox Beyond Cmyk

Meer dan 60 van de meest verbluffende, innovatieve en creatieve toepassingen werden ingediend van over de hele wereld. Er werden 8 winnaars gekozen en 10 deelnemers met een eervolle vermelding geselecteerd. Elk van hen is een inspiratie voor wat er vandaag de dag in onze industrie kan worden bereikt.

Bekijk het overzicht van winnaars en eervolle vermeldingen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK