Xeikon PX3300HD primeur op drupa

Veel van de high-end printerfabrikanten hebben hun aankondigingen de afgelopen maanden al gedaan. Xeikon kondigde vorige week haar noviteit aan, die voor het eerst te zien zal zijn op drupa: de PX3300HD. (partnerbijdrage)

Px3300hd

Het nieuwe PX3300HD inkjet systeem richt zich met 1200 dpi op de productie van hoogkwalitatieve labels. Jeroen Van Bauwel, director Solution Design bij Xeikon, zegt onder andere in het verstuurde persbericht: “Naarmate de inkjet-technologie blijft evolueren, is er duidelijk behoefte aan een update van het Panther-portfolio van Xeikon met een optie voor hogere resolutie om te voldoen aan specifieke klantverzoeken.” Hij benadrukt vooral dat de resolutie van 1200 dpi het verschil maakt. De printbreedte bedraagt 330 mm en de snelheid bedraagt 70 meter per minuut.

Xeikon is aanwezig in hal 11 op de standnummers A01 en A02

88% van het Pantone bereik met nieuwe duurzame PX-Cure LED HD-inkten

Met een kleine footprint produceert de Xeikon PX3300HD full-color labels voor diverse markten, die tot 88 procent van de Pantone-kleuren binnen Delta E 2 kunnen dekken (oplopend tot 94% binnen Delta E 3).

Screenshot
Impressie van de drupa stand van Xeikon

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK