Xeikon benoemt Digital Print Asia als regionale distributeur

Xeikon zet stappen in Azië door samen te gaan werken met Digital Print Asia als de nieuwe regionale distributeur voor digitale persen in Azië. Deze samenwerking zal belangrijke markten bestrijken, waaronder Singapore, Maleisië, Thailand, de Filipijnen en Zuid-Korea.

Xeikon

Deze strategische zet draait om het verbeteren van onze aanwezigheid en service in Azië. Digital Print Asia wordt geleid door professionals uit de industrie Alex Tan en Bent Serritslev, die elk zo’n 35 jaar ervaring hebben in de printmedia-industrie. Hun kennis en begrip van de regionale markt, met name op het gebied van etiketten en verpakkingen, maken hen de perfecte partners.

Vikram Saxena, de Sales GM voor India en Zuidoost-Azië, is erg enthousiast: “Dit nieuwe hoofdstuk met Digital Print Asia sluit perfect aan bij onze visie op groei en klanttevredenheid in Azië.”

Alex Tan, Director of Digital Print Asia, deelde ook zijn enthousiasme: “We zijn vereerd om samen te werken met Xeikon en kunnen niet wachten om hun innovatieve digitale printoplossingen aan onze klanten te leveren. Onze gecombineerde expertise stelt ons in staat om ongeëvenaarde service en ondersteuning te bieden.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK