Werkgevers niet om tafel met vakbonden voor vervolg cao onderhandelingen

De vakbonden hadden om een zesde ronde gevraagd. Die vraag werd door de werkgevers gisteren aan de KVGO ledenraad voorgelegd tijdens een ingelaste vergadering voorafgaande aan de KVGO zomerbarbeque bij strand Horst aan het Veluwemeer.

Kvgo Bbq

Er kwamen zo een 50 KVGO leden op het nieuwste KVGO event af. Het event moet dus nog even op ‘stoom’ komen. Het KVGO team zorgde zelf voor de lekkernijen vanaf de BBQ aangevuld met een heerliujk buffet met talloze lekkernijen.

Lees meer bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK