Werkgevers vinden looptijd loonsverhogingen vakbonden te kort

KVGO laat weten dat de werkgevers niet kunnen instemmen met een looptijd van 18 maanden om daarbinnen de door de vakbonden gewenste loonsverhogingen door te voeren.

Cao Logo 2024 Kvgo

Op de vierde dag van de cao onderhandelingen ging het wederom om het loongebouw en de doorlooptijd van de nieuw te ontwikkelen cao. De werkgevers hebben zeker nog niet ingestemd met de looneisen van de vakbonden. Maar om verder te kunnen praten willen de werkgevers de doorlooptijd oprekken naar 24 maanden. Als daarmee ingestemd wordt, dan willen de werkgevers praten over de hoogte van de afzonderlijke verhogen gedurende die looptijd. De volgende bijeenkomst van plaats op 12 april.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

2 reacties

  1. Leon van Nunen op 18/03/2024 om 16:16

    Wat duurt dit allemaal lang. Zet ze in een kamer en niemand komt eruit voordat er een akkoord is.    • Peter Luit op 18/03/2024 om 16:18

      @Leon: qua vergadertijd valt het allemaal nog wel mee en worden er ook wel vorderingen gemaakt. Maar qua doorlooptijd heb je gelijk. Soms zitten er weken tussen de vergaderingen in.Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK