Wereldwijde storing Microsoft Teams en Outlook

Wie vanochtend last had van de werking van mail binnen Microsoft Outlook, had te maken met een wereldwijde storing na een netwerkupdate van het bedrijf. Deze update is inmiddels teruggedraaid.

Microsoft Logo 2

Microsoft zelf zegt dat ‘sommige’ gebruikers last hadden van de storing, maar via diverse sociale media kanalen bleek de storing toch wel groter te zijn van omvang. Teams wordt wereldwijd door zo een 280 miljoen gebruikers ingezet in talloze online werkomgevingen. Andere diensten als Microsoft Exchange Online, SharePoint Online en Xbox Live haperden ook volgens Microsoft.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK