Webinar ‘Innoveer je uit de crisis’

De wereld verandert – continu en razendsnel. Ook als organisatie moet je steeds meer op zoek gaan naar nieuwe innovatiekansen op het vlak van productontwikkeling, flexibiliteit, procesoptimalisatie, efficiëntie… Je kunt er niet omheen: innoveren is niet langer een optie, maar een noodzaak!

The Next Step

Maar hoe begin je hieraan? Waarom en waar kun je het inzetten? Hoe kun je innovatie activeren? VIGC helpt je alvast graag op weg met dit webinar op 10 september.

vigc-logo-zw-tr

In een eerste inleidend deel wordt er aan de hand van de belangrijkste zeven innovatie beste praktijken, de voornaamste tools en inzichten besproken die innovatie in beweging zetten. Uiteraard zal de rol die de crisis hierbij speelt, aan bod komen. In het tweede deel komt de Innovation Hunt aan bod; een methode die is opgebouwd rond een “Mural”, een digitaal whiteboard, De Innovation Hunt is een korte, laagdrempelige én krachtige methode, waarin teams op zoek gaan naar sterke innovatiekansen en -ideeën voor hun organisatie. Vervolgens worden de beste ideeën uitgekozen. Daardoor hebben deze ideeën – of innovatiekansen – draagvlak om uitgewerkt en opgestart te worden. Tenslotte worden de mogelijkheden besproken hoe met deze beste praktijken en de Innovation Hunt innovatie, de eigen organisatie verder in beweging kan gebracht worden.

(Partnerbijdrage)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK