Innovatieve verpakkingsmethode van Nederlands bedrijf Rollor Packaging

Hoe verpak je een jas, broek of pak in een kartonnen verpakking? Rollor Packaging uit Den Haag bedacht het concept en ‘rolt’ het nu uit in meerdere varianten.

Met onderstaand fimpje wordt het ‘hele verhaal’ verteld van het bedrijf uit Den Haag. Het won in 2019 de Packaging Award ‘Best E-commerce Packaging’ voor de gepatenteerde verpakkingsvorm. CEO is Stefan Zwiebel, met vooral ervaringen vanuit de retailbranche. Er werken 8 mensen bij het bedrijf.

Voorbeeld verpakking van een jasje

Voorbeeld verpakking van een fles.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK