Vraag naar ‘designpapier’ neemt bij Flyeralarm weer toe

Flyeralarm gaat met papierproducent Gmund Papier samenwerken. Flyeralarm ontdekt dat de belangstelling voor speciale papiersoorten weer aan het toenemen is. (partnerbijdrage)

Logo Gmund En

Het gevoel van luxe en exclusiviteit heeft de afgelopen jaren fors ingeleverd bij talloze papierproducenten. De productie nam af, de tussenhandel verdween en ook de belangstelling vanuit de markt was dalende. Inmiddels is dat volgens Flyeralarm aan het veranderen.

Gmund Papier is een Duitse papierproducent in Gmund am Tegernsee in de Duitse deelstaat Beieren.

Flyeralarm Nederland

“We zijn verheugd om samen te werken met Gmund Papier en onze klanten een breed scala aan designpapier aan te bieden’, aldus Maarten Timmerman-Zubani, Managing Director Benelux bij Flyeralarm. ‘Door de combinatie van onze drukexpertise en het vakmanschap van Gmund Papier kunnen we unieke en opvallende gedrukte materialen leveren die de merkbeleving van onze klanten versterken.”

Met een breed scala aan kleuren, texturen en afwerkingen kunnen klanten nu hun gedrukte materialen verfraaien met op maat gemaakt designpapier dat een gevoel van luxe en exclusiviteit toevoegt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK