Vorige week grote uitslaande brand in NBC congrescentrum Nieuwegein

De bekende congreslocatie voor met name de jaarlijkse PRINTmatters Vakdag werd vorige week getroffen door een grote uitslaande brand. De 400 aanwezigen werden snel in veiligheid gebracht.
De brandweer zette 20 (blus)voertuigen in.

Brand Nbc

De tijdens werkzaamheden ontstane brand was lastig te blussen. De brand ‘zat’ voornamelijk tussen spouwmuren en op het dak. Het vuur was dus niet vanaf de binnenkant van het gebouw te bestrijden, tevens was de rookontwikkeling enorm.

Wanneer NBC haar deuren weer kan openen, is nog niet bekend.

Beeld: screenshot uit TV-opname van RTV Utrecht.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK