Publiekscampagne met fantasienamen voor medicatie

Ocean Outdoor en het Prinses Máxima Centrum gaan een 3-jarige samenwerking aan. Doel van deze landelijke publiekscampagne is: aandacht vragen voor de noodzaak om de behandeling en kwaliteit van leven van kinderen met kanker in Nederland nóg verder te verbeteren. 

Voor de internationale septembermaand van kinderkanker-campagne werd de Zandtovenaar (Gert van der Vijver, bekend van kindertelevisieprogramma’s) benaderd om de fantasienamen, die kinderen vaak geven aan medicatie, letterlijk tot leven te brengen. De digitale campagne zal zichtbaar zijn via digital out-of-home (van Ocean), social media en diverse online middelen. Onderdeel daarvan is een mobiele tool waarmee een eigen digitale zandtekening gemaakt kan worden, die vervolgens gedeeld kan worden voor extra social awareness. Ook zullen bekende ambassadeurs de campagne meer bekendheid geven.

Prinsesmaximacentrum 1920x1080 Saar 1 1140x605 1

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK