Voormalig Nefli uit Haarlem sluit overeenkomst met SPA Capital

Nefli stond jaren bekend als één van de grotere prepress bedrijven uit ons land. Nadat directeur
Jurrijn Laan het stokje overnam van zijn vader Paul Laan, is er heel veel veranderd. Inmiddels heet
het bedrijf al jaren: Creative Media Network (CMN). Met investeringsmaatschappij SPA Capital wil het bedrijf uitgroeien tot het grootste marketing productiebureau van de Benelux, met een omzet van
20 miljoen euro.

Cmn Nefli

CMN adviseert organisaties op managementniveau op gebied van marketing- contentproductie, en bouwt dankzij de integrale aanpak langetermijnrelaties op met haar klanten. De dienstverlening van CMN is gericht op design, opmaak, content, fotografie en automatisering. Er zijn 60 personen werkzaam bij het bedrijf in Haarlem, inmiddels gevestigd aan de Jan van Krimpenweg 7F.

CMN heeft toonaangevende klanten uit de Retail-sector, zoals: AS Watson, Kruidvat, Praxis, Hoogvliet Supermarkten, bol.com en SPAR.

CMN kijkt naar overnames op het gebied van social- contentproductie, video- contentproductie en online campagnes. Daarnaast wordt er op de middellange termijn gekeken naar een internationale overname om ook buiten de landgrenzen te groeien.

Inmiddels is Doeke de Steur CEO van CMN in Haarlem, Jurrijn Laan is aandeelhouder. Steur heeft flinke groeiambities, die nu samen met SPA Capital kunnen worden gerealiseerd.

Jurrijn Laan zegt: “SPA Capital, zelf ook bekend in de Retail-wereld, zorgt voor veel toegevoegde waarde. Uiteindelijk gaf de persoonlijke klik met SPA de doorslag. Wij zijn een familiebedrijf en willen ook zo blijven functioneren. Pragmatisch en ondernemend. Degenen die in ons investeren moeten daar ook in geloven.”

Bron: RetailTrends

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK