Visitekaartje als theezakje of omgekeerd

De Marokkaanse theeverpakkingsproducent Société Impériale des Thés et Infusions (SITI) bedacht een nieuwe manier te creëren om te netwerken, contacten te leggen en te delen met klanten.

Zo worden zakjes theezakjes omgetoverd tot gepersonaliseerde visitekaartjes. Hamza El Baroudi, de oprichter van SITI, legt uit: “Het idee ontstond in 2013 toen ik op het punt stond naar een belangrijk evenement in de sector te vertrekken en me realiseerde dat ik geen visitekaartjes meer had. Nadat ik de drukker bij SITI had gebeld, deed zich een ander probleem voor: er was geen kaartje meer om een nieuwe batch visitekaartjes op af te drukken. Peter van Teeseling, Dscoop COO: “Ik herinner me dit verhaal omdat het verband hield met een Dscoop-evenement in Rome, Italië – ik had het genoegen Hamza te ontmoeten en ik heb zijn kaartje, of moet ik zeggen theezakje, nog steeds in mijn bureau!”

My Tea Card

De HP Indigo 6600 van het bedrijf wordt gebruikt om flexibele substraten voor theezakjes te bedrukken, wat de heer El Baroudi ertoe aanzette om zijn visitekaartjes op een theezakje te laten drukken. Op het evenement waren de visitekaartjes in de vorm van theezakjes een verrassende hit: mensen waren nieuwsgierig en deelden ze met anderen. Hieruit werd ‘My Tea Card‘ geboren.

Bron: Dscoop – HP gebruikersgroep

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK