Digitale make-over visitekaartje met Cardify

Volgens start-up Cardify oprichter Bram van de Velde worden visitekaartjes na ontvangst doorgaans weggegooid. Of dat waar is valt te betwisten, maar met zijn oplossing wil hij gegevensuitwisseling van visitekaartjes vereenvoudigen.

CardifyEr zijn al talloze apps die middels een NFC-chip of een QR-code de inhoud van een visitekaartje kunnen digitaliseren. Van de Velde: “Wij gaan een stap verder en zorgen ervoor dat de gegevens ook meteen in het CRM-systeem terechtkomen.” Cardify hanteert een freemium-model, waarbij gebruikers een gratis kaart aanvragen op de website. Daarnaast zijn twee abonnements-formules, Cardify+ en Cardify Advanced, beschikbaar voor professionals. Beide formules bieden professionals verschillende features & integraties. Cardify+ is een uitbreiding op de gratis functionaliteiten van Cardify en focust zich op de personalisatie van kleinere bedrijven, individuen en freelancers. Grotere bedrijven kunnen met Cardify Advanced de kaarten volledig gepersonaliseerd gedrukt krijgen in hun eigen huisstijl en krijgen toegang tot een administratief paneel, waarin ze onder andere hun CRM-integratie en kaarten van medewerkers kunnen beheren.

Fysiek en digitaal combineren

Hoewel er heel wat apps zijn die visitekaartjes digitaliseren, weet Cardify zich te onderscheiden. “Wij combineren het fysieke aspect van een visitekaartje met technologie. Mensen beschikken over een heleboel apps, maar maken er amper gebruik van. Door het fysieke en digitale te combineren zorgen we dat de digitalisering op een natuurlijke manier wordt doorgevoerd. Op dit vlak zijn we uniek. Bovendien zullen bedrijven nooit overstappen op één enkele app, maar onze oplossing is wel in trek, geeft hij mee.”

Toch zweren ze in de toekomst bij Cardify niet enkel bij de kaart. “We zien mogelijkheden om in de toekomst nog verder te innoveren. Als de geesten nu nog wat rijpen, de NFC-technologie verder doorbreekt en iedereen over een performante smartphone beschikt, oogt de toekomst mooi”, aldus Van de Velde.

Bron: Computable

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK