Visitekaartje met gratis wiet

BB151008 wiet visitekaartjeEen drugsdealer in Manchester heeft een creatief visitekaartje voor zichzelf ontworpen. Aan zijn visitekaartje zit namelijk een klein zakje wiet vast, zodat je de drug eerst kan proberen voordat je hem bij de dealer koopt.
De man, die bekendstaat als Jay, heeft zijn kaartje al op verschillende plekken uitgedeeld. Op het kaartje staat zijn telefoonnummer, zodat mensen hem kunnen bellen als de wiet bevalt.
Mensen uit de buurt hebben de man gesignaleerd in Fallowfield en Levenshulme, dit zijn gebieden waar veel studenten wonen. Hij laat zijn kaartjes achter op feestjes en deelt ze uit op de hoek van de straat.
Een vrouw zegt tegen Manchester Evening News: ,,Het is schandalig. Deze dealers zijn gericht op studenten.’’ De vrouw claimt gezien te hebben dat er zelfs visitekaartjes bij studenten voor de deur worden gelegd.
,,Drugs zijn al jaren een groot probleem in Fallowfield, maar de brutaliteit en de visitekaartjes waarmee de drugs worden gedeald is nieuw’’, gaat de vrouw verder. De politie onderzoekt de zaak.

(bron: Metro)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK