Verhaag na poetsdoekdrama in de problemen

Bij Verhaag in Oldenzaal is naar eigen zeggen het geld op. Een faillissementsaanvraag lijkt nog niet te zijn ingediend. De aandeelhouders buigen zich over de situatie. Het begon allemaal met heel wat ellende door een poetsdoek in een fonkelnieuwe Manroland pers.

Die doek werd een juridisch stukje touwtrekken tussen Manroland en Verhaag. De pers werd onbruikbaar en reparatie zou flink in de papieren lopen. De rechter was niet overtuigd van het gelijk van Verhaag. Met behulp van een investeerder is het bedrijf doorgegaan op een gebruikte Komori. Een bodemprocedure loopt nog, maar de kansen op succes lijken nihil. Directeur Jaap van Leeuwen zegt niet op te kunnen boksen tegen partijen die wel met de allernieuwste productiemiddelen produceren. Op
16 juli is de situatie aan het personeel medegedeeld.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK