Veldhuis Media heeft 20-jarige relatie met Komori

Veldhuis Media verhuist van Raalte naar Meppel. Een operatie die vooral ook veel vergt van persfabrikant Komori. Het onderling vertrouwen is opgebouwd vanuit de 20-jarige basis voor het uit handen geven van nogal wat werk aan Komori voor deze verhuizing.

De directie, bestaande uit Oscar Jager en Erwin de Lange, leggen in onderstaande film uit waarom Komori een belangrijke rol speelt binnen hun bedrijf, maar ook de achtergronden rondom de verhuizing van hun bedrijf naar Meppel.

Bron: LinkedIn bericht.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK