Veenman wordt Xerox Business Solutions Company.

Veenman, een dochterbedrijf van Xerox, laat weten vanaf nu ‘a Xerox Business Solutions Company’ te heten.

Dit is in lijn met de nieuwe strategie die Xerox begin januari 2024 aankondigde als Xerox Reinvention waarbij het bedrijf de focus legt op drie belangrijke gebieden: verbetering en stabilisatie van de kernactiviteiten in de printing business, verhoging van de productiviteit en efficiëntie door de inrichting van een nieuwe Global Business Services-organisatie en diversificatie van inkomsten.

Xerox Wouter Dijk Aug 2023

Wouter Dijk, algemeen directeur van Xerox en Veenman benadrukt: “De naamswijziging opent de deur naar alle oplossingen die Xerox in huis heeft op het gebied van IT Services, CCS/CES (Capture & Content Services, Customer Engagement Services) en digital services als digital mailroom, intelligent document processing, RPA, en solutions gedreven door AI, machine learning en security. Deze oplossingen kan Veenman nu aanbieden aan bedrijven aan de bovenkant van het MKB-segment. Als Xerox Business Solutions Company en met de support die dit vanuit Xerox met zich meebrengt, kan Veenman haar klanten voorzien van een breder scala aan hoogwaardige IT-oplossingen, die relevanter zijn dan ooit tevoren.”

De naamsverandering van Veenman zal gefaseerd worden doorgevoerd met aandacht voor duurzaamheidsprincipes. Met een focus op innovatie en klantgerichtheid blijft Veenman gedreven om waarde toe te voegen aan zijn producten- en dienstenaanbod, gericht op een veelbelovende toekomst.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK