Veenman bouwt netwerk van printlocaties

BB160119 Innoprint VeenmanPrintspecialist en Xerox dochter Veenman, introduceert Innoprint, een cloudoplossing die het voor iedereen mogelijk maakt om ongeacht locatie en vanaf elk device te printen op printers die zich op openbare plaatsen bevinden. Hiervoor betalen gebruikers alleen voor de prints die zij daadwerkelijk maken. Een eigen printer is niet langer nodig.

Dirk Olivier, algemeen directeur Veenman: “Wij gaan met een innovatieve oplossing de markt ingrijpend veranderen. Printvolumes nemen steeds verder af, maar consumenten, mobiele werkers, zzp’ers en organisaties willen nog steeds af en toe kunnen printen. Met Innoprint kan dat allemaal, op een plek in de buurt. Wij zorgen voor het netwerk van printlocaties, de koppeling tussen de locaties, de cloudoplossing, de registratie en de betaalvoorziening. Dat is nog niet eerder gedaan en het sluit helemaal aan bij de trend naar gedeeld gebruik en alleen betalen voor dat gebruik. Een revolutie op de traditionele printmarkt!”

Innoprint gaat gebruikmaken van een netwerk van printers op openbare locaties, zoals kiosken, supermarkten, postagentschappen, benzinestations, restaurants, hotels, scholen, vliegvelden, enzovoorts. Veenman werkt hard aan een brede spreiding, om het mogelijk te maken binnen en buiten kantoor- en winkeltijden te kunnen printen.

De eerste keten die Innoprint gaat aanbieden in de winkels is Bruna, marktleider op het gebied van boeken, tijdschriften en dagbladen, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren voor de consument en kleinzakelijke gebruikers.

De adviesprijzen voor consumenten zijn als volgt: A4 enkelzijdig zwart/wit: €0,15. A4 enkelzijdig kleur: €0,45.

Veenman richt zich met Innoprint ook op partijen die een printvoorziening willen aanbieden als service. Voorbeelden zijn hotels, conferentieoorden en kantoorverzamelgebouwen. Veenman verleent de volledige bijbehorende service aan de locaties.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK