Songfestival programmaboek door Veenman+

Vanaf 18 mei start het Eurovision Songfestival in Rotterdam. Een jaar later dan gepland, maar met evenzoveel spektakel als altijd. Veenman+ kreeg als Rotterdamse drukker de mooie opdracht om het programmaboek te verzorgen.

Veenmanplus

Ervaring met magazines maken heeft het communicatiebedrijf genoeg. Het eigen Gers! magazine is er speciaal over Rotterdam. SMAAKmag. is voor iedereen die van haute cuisine, barbecue, soul food, healthy food en/of een snelle hap houdt, wederom “lekker Rotterdams” genoemd. En nu is er de een magazine voor het Songfestival in Rotterdam.

Eigenaar Edwin Veekens vertelt hierover op LinkedIn: “Wat zijn wij als Veenman+ trots op het eindresultaat en blij met deze geweldige samenwerking. Een samenwerking waar flexibiliteit – hard werken en in het bijzonder plezier samen kwamen. Dit programmaboek gaat thuis een mooie plek krijgen. Dat is wat mij betreft een enorm voordeel aan drukwerk: het is tastbaar.”

Veenman+ verzorgde ook andere communicatie-uitingen voor het Songfestival. Daarover lees je hier meer.

Beeldbron: LinkedIn account Edwin Veekens.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK