Songfestival programmaboek door Veenman+

Vanaf 18 mei start het Eurovision Songfestival in Rotterdam. Een jaar later dan gepland, maar met evenzoveel spektakel als altijd. Veenman+ kreeg als Rotterdamse drukker de mooie opdracht om het programmaboek te verzorgen.

Veenmanplus

Ervaring met magazines maken heeft het communicatiebedrijf genoeg. Het eigen Gers! magazine is er speciaal over Rotterdam. SMAAKmag. is voor iedereen die van haute cuisine, barbecue, soul food, healthy food en/of een snelle hap houdt, wederom “lekker Rotterdams” genoemd. En nu is er de een magazine voor het Songfestival in Rotterdam.

Eigenaar Edwin Veekens vertelt hierover op LinkedIn: “Wat zijn wij als Veenman+ trots op het eindresultaat en blij met deze geweldige samenwerking. Een samenwerking waar flexibiliteit – hard werken en in het bijzonder plezier samen kwamen. Dit programmaboek gaat thuis een mooie plek krijgen. Dat is wat mij betreft een enorm voordeel aan drukwerk: het is tastbaar.”

Veenman+ verzorgde ook andere communicatie-uitingen voor het Songfestival. Daarover lees je hier meer.

Beeldbron: LinkedIn account Edwin Veekens.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK